.

Olen aloitteleva yrittäjä ja tarvitsen apua markkinoinnin starttaamiseen

Loistavaa, olet tehnyt hienon päätöksen! Onnea yrittäjäuran starttaamisesta!

Me PK-yrittäjinä tiedämme, kuinka paljon erilaisia töitä ja tehtäviä liittyy oman yrityksen perustamiseen ja oman yrityksen pyörittämiseen. Tutkimme pienille ja keskisuurille yrityksille tarjottavia markkinointipalveluita, valitsimme tehokkaimmat ja karsimme kaiken ylimääräisen.

Ratkaisu

Suomen markkinoilla ehdottomasti tärkein markkinointikanava yrittäjälle on Google. Ei siis ole sattumaa, että yritykselle tehokkaimmat keinot löytyä, erottua kilpailussa ja saada tuloksia löytyvät Googlesta. Me autamme sinua rakentamaan yrityksellesi aluksi laadukkaan Google-yritysprofiilin. Näin sinä pääset toiminnassasi alkuun. Hieman myöhemmin keskustelemme tarpeistasi koskien yrityksesi mainontaa ja kotisivujen sisältöjä.


Google-yritysprofiili

Asiakkaat pitävät yritystäsi 2,7 kertaa todennäköisemmin luotettavana yhteistyökumppanina, jos Google-yritysprofiilisi sisällöt ovat hyvällä tasolla. Tästä kannattaa siis aloittaa. Me luomme sinulle kattavan Google-yritysprofiilin ja ylläpidämme ja optimoimme profiiliasi jatkossa palveluna. Lue lisää


Google Ads -mainonta

Yrityksesi löydettävyys on tässä vaiheessa erityisen tärkeää. Sinun kannattaakin varmistaa, että yrityksesi näkyy ihmisille, jotka etsivät Googlesta aktiivisesti yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita. Tämä onnistuu Google Ads -mainonnan avulla. Google Ads -mainonnan ei tarvitse olla käynnissä heti yrityksesi perustamishetkestä lähtien, mutta kun alat tavoitella itsellesi uusia asiakkaita, on sinun hyvä harkita Google Ads -mainontaa. Lue lisää

Laadukkaat kotisivusisällöt

Laadukkaat ja oikeaoppisesti rakennetut kotisivusisällöt parantavat yrityksesi hakukonelöydettävyyttä ja vakuuttavat kotisivuillasi vierailevat potentiaaliset asiakkaasi. Kotisivujen sisällöt ovat siis yksi uuden yrityksesi digitaalisen markkinoinnin kulmakivistä. Me autamme sinua luomaan yrityksellesi laadukkaat, myyvät ja asiakkaitasi palvelevat sisällöt! Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

Seldo Digital Oy3327336-3