.

Laadukkaat kotisivusisällöt

Yrityksen kotisivujen sisällön laatu on ensiarvoisen tärkeää! Kauneimmatkaan sivut eivät löydy hakukoneista, jos niiden on suppea tai sivuston sisältö ei vastaa potentiaalisten asiakkaidesi kysymyksiin. Laadukkaat, sisällöltään oikeaoppisesti rakennetut kotisivut parantavat hakukonelöydettävyyttä ja vakuuttavat sivustollasi vierailevat potentiaaliset asiakkaasi – ne kertovat miksi juuri sinut tulisi valita kilpailijoidesi joukosta. Laadukkailla kotisivuilla pääosaa näyttelevät kotisivujen tekstit. Palveluistasi kertovien kotisivujesi tekstien tulee olla uniikkeja, oikein otsikoituja ja kattavan pituisia. Tekstien tulee sisältää myös hakusanatyökaluilla kartoitettuja, tuotteisiisi ja palveluihisi liittyviä avainsanoja, joita asiakkaasi käyttävät etsiessään tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Tekstisisällön tulee myös olla kattavan pituinen ja vastata asiakkaidesi kysymyksiin tarjoamistasi tuotteista ja palveluista.

Näiden kolmen markkinoinnin keinon – Google-yritysprofiili, Google Ads -mainonta ja sisällöltään laadukkaat kotisivut -yhdistelmä auttaa yritystäsi hyödyntämään Googlea tehokkaasti markkinointikanavana ja erottumaan kilpailijoistasi.

Laadukkaat kotisivusisällöt sisältää:

  • Juuri sinun sivustollesi, toimialallesi ja palveluillesi soveltuvien tekstisisältöjen määrityksen ja suunnittelun yhdessä markinoinnin asiantuntijan kanssa

  • Hakusana-analyysin tekstisisältöjesi pohjaksi
  • Hakukoneystävälliset ja kattavan pituiset tekstisisällöt kotisivuillesi

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

@seldodigitaloy

Seldo Digital Oy3327336-3