.

Google Ads -mainonta

Google Ads mahdollistaa kohdennetun hakusanamainonnan Googlen hakutuloksissa ja Googlen verkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla. Google Ads -mainonnan avulla olet asiakkaittesi löydettävissä, kun he hakevat kaltaisiasi toimijoita Google-hausta ja Google Mapsista. Mainoksiasi näytetään Googlessa, kun potentiaaliset asiakkaasi hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluja toimialueellasi. Google Ads -mainonnassa maksat tuloksista, kuten klikkauksista verkkosivustollesi tai puheluista yritykseesi.

Olipa tavoitteesi kasvattaa myyntiäsi, saada enemmän liidejä tai lisätä sivustoliikennettäsi – pääset tavoitteeseesi varmistamalla, että yrityksesi näkyy ihmisille, jotka etsivät Googlesta aktiivisesti yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita.

Google Ads -mainontaa käyttäessäsi mainosbudjettisi on sinun määriteltävissäsi. Me autamme sinua valitsemaan kuukausibudjetin, joka soveltuu juuri sinun tuotteillesi ja palveluillesi ja sinun toimialueellesi. Yhdessä määrittelemämme enimmäiskuukausibudjetti on turvallinen – sitä ei koskaan ylitetä!

Me autamme sinua tavoittamaan lisää asiakkaita Google Ads -mainonnan avulla! Ota yhteyttä!

Google Ads -mainonta sisältää:

  • Juuri sinun toimialallesi, alueellesi ja palveluillesi soveltuvan mainosbudjetin määrityksen yhdessä mainonnan asiantuntijan kanssa 

  • Google Ads -mainostilin perustamisen yrityksellesi
  • Hakusana-analyysin mainoskampanjasi pohjaksi
  • Hakusanat ja mainostekstit laajennuksineen 
  • Kampanjasi optimoinnin palveluna

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

@seldodigitaloy

Seldo Digital Oy3327336-3