Markkinoinnin tehtävä on palvella myyntiäsi!

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita ja todistetusti toimivia markkinointiratkaisuja. Kartoitimme pienille ja keskisuurille yrityksille tarjottavat markkinointipalvelut, valitsimme tehokkaimmat ja karsimme kaiken ylimääräisen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittää markkinointinsa PK-yrityksen kannalta olennaisimpiin digitaalisen markkinoinnin keinoihin – niihin, jotka kasvattavat myyntiäsi!

Suomen markkinoilla ehdottomasti tärkein markkinointikanava yrittäjälle on Google. Ei siis olekaan sattumaa, että yritykselle tehokkaimmat keinot löytyä, erottua kilpailussa ja saada tuloksia ovat. Google-yritysprofiili, Google Ads -mainonta ja sisällöltään laadukas kotisivu.

.

Google-yritysprofiili tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden näkyä Googlen hakutuloksissa ja karttapalveluissa. Se auttaa asiakkaitasi löytämään yrityksesi tuotteet ja palvelut, kilpailuedut, aukioloajat, arvostelut ja yhteystiedot nopeasti ja helposti.

Lue lisää

Google Ads mahdollistaa kohdennetun hakusanamainonnan Googlen hakutuloksissa ja Googlen verkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla. Mainoksiasi näytetään Googlessa, kun potentiaaliset asiakkaasi hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluja toimialueellasi.

Lue lisää

Yrityksen kotisivujen sisällön laatu on ensiarvoisen tärkeää! Kauneimmatkaan sivut eivät löydy hakukoneista, jos niiden on suppea tai sivuston sisältö ei vastaa potentiaalisten asiakkaidesi kysymyksiin. 

Lue lisää

Haluan säästää markkinointikustannuksissa

Markkinointikustannuksissa säästäminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä, mistä markkinointikanavista on aidosti hyötyä yrityksellesi. Olemme tehneet selvitystyön puolestasi. Tutkimme pienille ja keskisuurille yrityksille tarjottavia markkinointipalveluita, valitsimme tehokkaimmat ja karsimme kaiken ylimääräisen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittää markkinointinsa PK-yrityksen kannalta olennaisimpiin kanaviin ja säästämään näin markkinointikustannuksissa.

Lue lisää

Haluan lisää myyntiä

Onnea! Olet hahmottanut yritystoiminnan kirkkaimman ytimen. Myynnin kasvu vaikuttaa yrityksesi kannattavuuteen ja hyvin rullaava myynti tekee yrityksesi arjen pyörittämisestä hieman huolettomampaa. Tärkeintä on, että digitaaliset markkinointikanavasi työskentelevät myyntisi kasvatuksen eteen. Markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea myyntiä.

Lue lisää

Haluan erottautua kilpailijoistani

No niin, nyt lähdetään pärjäämään kilpailussa! Kilpailijoista erottumisessa erityisen tärkeää on, että markkinointikanavasi vakuuttavat, korostavat juuri sinun kilpailuetujasi ja houkuttavat asiakkaitasi valitsemaan juuri sinut!

Lue lisää

Haluan korkeampaa keskikauppaa

Haluat siis samalla myyntityöllä enemmän hyötyä kerralla? Fiksua!

Tärkeintä on, että digitaaliset markkinointikanavasi työskentelevät myyntisi kasvatuksen eteen. Markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea myyntiä.

Lue lisää

Tarvitsen apua markkinointiin, sillä minulla ei ole aikaa tai osaamista tehdä sitä itse

Viisas valinta etsiä apua! Sinä olet oman alasi ammattilainen ja sinun aikaasi on arvokkainta käyttää sinun omien palveluidesi tuottamiseen.

Lue lisää

Haluan lisää yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailtani

Kun potentiaalinen asiakkaasi on päättänyt ostaa sinun alasi tuotteita tai palveluita, sinun on tärkeää löytyä niistä kanavista, joista asiakkaasi sinua todennäköisimmin etsii. Sinun on myös tärkeää olla helposti tavoitettavissa ja vakuuttaa asiakkaasi vaiheessa, jossa hän vertailee alasi palveluntarjoajia. Lisäksi on tärkeää kannustaa asiakastasi ottamaan yhteyttä juuri sinuun tuottamalla asiakkaallesi ostopäätöstä tukevaa sisältöä.

Lue lisää

Haluan olla helposti tavoitettava ja löytyä, kun asiakas etsii tarjoamani palveluja

Tämä on tärkeää! Kun potentiaalinen asiakkaasi on jo päättänyt, että ostaa sinun alasi tuotteita tai palveluita, sinun on tärkeää löytyä ja olla tavoitettavissa. Ethän halua, että sinun potentiaalisesta asiakkaastasi tulee kilpailijasi asiakas vain siksi, että kilpailijasi palvelut löytyvät sinua paremmin?

Lue lisää

Olen aloitteleva yrittäjä ja tarvitsen apua markkinoinnin starttaamiseen

Loistavaa, olet tehnyt hienon päätöksen! Onnea yrittäjäuran starttaamisesta!

Me PK-yrittäjinä tiedämme, kuinka paljon erilaisia töitä ja tehtäviä liittyy oman yrityksen perustamiseen ja oman yrityksen pyörittämiseen. Tutkimme pienille ja keskisuurille yrityksille tarjottavia markkinointipalveluita, valitsimme tehokkaimmat ja karsimme kaiken ylimääräisen.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

Seldo Digital Oy3327336-3