.

Haluan säästää markkinointikustannuksissa

Markkinointikustannuksissa säästäminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä, mistä markkinointikanavista ja markkinoinnin keinosta on aidosti hyötyä yrityksellesi. Olemme tehneet selvitystyön puolestasi! Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittää markkinointinsa PK-yrityksen kannalta olennaisimpiin markinoinnin keinoihin ja säästää markkinointikustannuksissa.

.

Ratkaisu

Keskity yritystoimintasi kannalta olennaisimpiin markkinointikeinoihin ja karsi epäolennaiset, aikansa eläneet kanavat ja ratkaisut – eli ne, jotka eivät tuota yrityksellesi tuloksia!

Auttaaksemme sinua tavoitteesi saavuttamisessa olemme koonneet yhteen pienille ja keskisuurille yrityksille toimivimmat ja kustannustehokkaimmat markkinoinnin keinot, ne jotka palvelevat myyntiäsi!

.

Google-yritysprofiili

Kustannustehokas, myynnillinen ja vaivaton tapa ottaa käyttöön. Laadukkaan Google-yritysprofiilin avulla takaat yrityksellesi mahdollisuuden näkyä Googlen hakutuloksissa ja karttapalveluissa. Laadukas Google-yritysprofiili auttaa asiakkaitasi löytämään yrityksesi tuotteet ja palvelut, kilpailuedut, aukioloajat, arvostelut ja yhteystiedot nopeasti ja helposti. Lue lisää!


Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan, eli Google-hakusanamainonnan avulla nostat yrityksesi esiin, kun potentiaaliset asiakkaasi hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluja toimialueellasi. Google Ads -mainonnassa maksat tuloksista, kuten klikkauksista verkkosivustollesi tai puheluista yritykseesi. Tutustu palveluun

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

Seldo Digital Oy3327336-3