.

Haluan lisää yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailtani

Kun potentiaalinen asiakkaasi on päättänyt ostaa sinun alasi tuotteita tai palveluita sinun on tärkeää löytyä niistä kanavista, joista asiakkaasi sinua todennäköisimmin etsii. Sinun on myös tärkeää olla helposti tavoitettavissa ja vakuuttaa asiakkaasi vaiheessa, jossa hän vertailee alasi palveluntarjoajia. On myös erittäin tärkeää kannustaa asiakastasi ottamaan yhteyttä juuri sinuun tuottamalla asiakkaillesi ostopäätöstä tukevaa ja sinun kilpailuetujasi korostavaa sisältöä.

Ratkaisu

Autamme sinua tavoitteesi saavuttamisessa rakentamalla yrityksellesi Google Ads -mainoskampanjan ja Google-yritysprofiilin, jotka nostavat yrityksesi esiin, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi alueellasi. Lisäksi hiomme kotisivujesi tekstisisällöt myyviksi ja valjastamme ne korostamaan sinun kilpailuetujasi. Laadukkaat sisällöt myös kehottavat asiakastasi toimintaa, eli ottamaan yhteyttä juuri sinuun!

Google-yritysprofiili ja Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan ja laadukkaasti luodun Google-yritysprofiilin avulla nostat yrityksesi ja palvelusi esiin, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi alueellasi. Google Ads -mainonnalla ja laadukkaalla Google-yritysprofiililla keräät laadukkaampia liidejä, lisäät asiakaskäyntejä toimipisteessäsi, kasvatat yhteydenottojen määrää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laadukkaat kotisivusisällöt

Toimiva, ostamaan ohaava ja mainontasi kanssa yhteensopiva kotivusisältö kääntää mainonnalla ja Google-yritysprofiilin kautta sivustollesi ohjautuvia kotisivukävijöitä yhteydenotoiksi.

Rakennamme kotisivusisältösi siten, että ne korostavat syitä, miksi juuri sinut tulisi valita kilpailijoittesi joukosta ja autamme sinua poistamaan asiakkaittesi oston esteitä. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

Seldo Digital Oy3327336-3