.

Haluan lisää myyntiä

Onnea! Olet hahmottanut yritystoiminnan kirkkaimman ytimen. Myynnin kasvu vaikuttaa yrityksesi kannattavuuteen ja hyvin rullaava myynti tekee yrityksesi arjen pyörittämisestä hieman huolettomampaa. Tärkeintä on, että digitaaliset markkinointisi työskentelee myyntisi kasvun eteen. Markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea myyntiä! 


Ratkaisu

Tämän tavoitteen edessä autamme sinua laittamalla markkinointikanavasi työskentelemään myyntisi eteen. Rakennamme Google-yritysprofiilista, Google Ads -mainonnasta ja kotisivujesi sisällöstä sinulle kattavan, myyvän kokonaisuuden joka tähtää maksimaaliseen konversioon.


Google-yritysprofiili

Tiesitkö, että kattavan sisällön Google-yritysprofiilit saavat 7 kertaa enemmän klikkauksia, kuin profiilit, joiden sisältö on suppea? Laadukkaan Google-yritysprofiilin avulla parannat mahdollisuuksiasi löytyä, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi, sekä erottua kilpailijoistasi. Haluatko tulla valituksi? Me autamme sinua Lue lisää


Google Ads -mainonta

Kun tavoitteesi on myydä enemmän, Google Ads -mainonnan, eli Google-hakusanamainonnan avulla voit varmistaa, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi helpommin. Google Ads -mainonnan avulla keräät laadukkaampia liidejä, lisäät asiakaskäyntejä toimipisteessäsi, kasvatat puheluiden ja yhteydenottojen määrää, kasvatat verkkomyyntiäsi ja käännät verkosta tuotteistasi ja palveluistasi etsiviä ihmisiä asiakkaiksi. Google Ads -mainonnassa maksat tuloksista, kuten klikkauksista verkkosivustollesi tai puheluista yritykseesi. Tutustu palveluun!


Laadukkaat kotisivusisällöt

Vakuutatko kotisivullesi saapuvat kotisivukävijät siitä, että kaikkien kilpailijoittesi joukosta hänen tulisi valita juuri sinun yrityksesi? Entä houkuttelevatko sinun sivusi ostamaan? Yrityksesi kotisivujen sisällön tuleekin työskennellä sinun myyntisi eteen aivan samalla tarmolla, kuin Google-yritysprofiilisi ja Google Ads -mainontasi. Lisäksi kaikkien näiden kolmen kanavan on työskenneltävä yhdessä ja saman tavoitteen saavuttamiseksi – Tuodakseen sinulle lisää myyntiä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

@seldodigitaloy

Seldo Digital Oy3327336-3