.

Haluan korkeampaa keskikauppaa

Tavoitteesi on siis saada samalla myyntiin käytetyllä vaivalla kerralla enemmän kauppaa? Fiksua! Tärkeintä on, että digitaalinen markkinointisi työskentelee myyntisi ja keskikauppasi kasvatuksen eteen. Markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea myyntiä!

Ratkaisu

Keskikaupan nostamiseen auttaa, että digitaalinen markkinointisi vakuuttaa asiakkaasi ja työskentelee puolestasi digitaalisen myynnin parhaiden käytäntöjen mukaan. On tärkeää, että sisältösi ohjaavat asiakasta ostamaan ja houkuttelevat hankkimaan useampia tuotteita ja palveluita kerralla. Me rakennamme myyvän ja korkeampiin keskiostoksiin ohjaavat kotisivusisällöt ja laitamme Google-yritysprofiilisi ja Google Ads -mainontasi edistämään lisämyyntiä.

.

Laadukkaat kotisivusisällöt

Tuotko kaikki palvelusi kattavasti esiin kotisivuillasi? Entä kerrotko kuinka eri palvelusi sopivat yhteen ja mitä etua on hankkia useampi palvelu yhdessä? Yrityksesi kotisivujen sisällön tulee työskennellä myyntisi eteen ja suositella yhteensopivia palveluista ja korostaa yhdessä hankittujen tuotteiden ja palveluiden etuja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotisivujesi sisällöistä!


Google-yritysprofiili

Mitkä tuotteesi ja palvelusi potentiaalinen asiakkaasi löytää, kun hän etsii ja vertailee palveluntarjoajia alueellasi? Tuotko esiin kaikki sinulle tärkeät tuotteet ja palvelut? Entä kerrotko kuinka ne toimivat yhdessä? Kattava tieto tuotteistasi ja palveluistasi Google-yritysprofiilissasi kannattaa, sillä yritysprofiili mahdollistaa kaikkien tärkeiden palveludesi nostamisen esiin – Helposti ja myyvästi! Ota yhteyttä ja kasvata keskikauppaasi!


Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan avulla kohdistat mainontasi ihmisille, jotka ovat jo kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi. Varmistathan, että mainonta myös puhuttelee ja aktivoi heitä kaikkien sinulle tärkeiden tuotteiden ja palveluiden hankkimiseen, sekä korostaa mitä etu on hankkia useampi tuotteitasi ja palveluitasi kerralla. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka saat Google Ads -mainontasi työskentelemään korkeamman keskikaupan eteen!

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

@seldodigitaloy

Seldo Digital Oy3327336-3