.

Haluan olla helposti tavoitettava ja löytyä, kun asiakas etsii tarjoamani palveluja

Tämä on tärkeää! Kun potentiaalinen asiakkaasi on jo päättänyt, että ostaa sinun alasi tuotteita tai palveluita sinun on tärkeää löytyä ja olla tavoitettavissa. Ethän halua, että sinun potentiaalisesta asiakkaasti tulee kilpailijasi asiakas vain siksi, että kilpailijasi palvelut löytyvät sinua paremmin?


Ratkaisu

Jotta tavoitteesi täyttyy, rakennamme yrityksellesi Google Ads -mainoskampanjan, sekä löydettävyyttäsi parantavan, palveluitasi korostavan Google-yritysprofiilin myynnillisillä sisällöillä. Näin sinä ja yrityksesi löydytte, kun asiakkaasi etsii alasi palveluita.

Google-yritysprofiili

Tiesitkö, että Googlen mukaan yritykset, joilla on täydelliset ja tarkat tiedot Google-yritysprofiilissaan ovat helpommin yhdistettävissä oikeisiin hakuihin? Kattava Google-yritysprofiili siis parantaa yrityksesi löydettävyyttä. Tämä tarkoittaa, etteivät pelkät yhteystiedot ja suppea yrityskuvaus Google-yritysprofiilissasi riitä, vaan Yritysprofiilin on oltava laadukkaasti ja kattavasti luotu ja ylläpidetty. Me luomme Yritysprofiilisi laadukkaasti ja kattavilla sisällöillä, joten yrityksesi löydettävyys ja tavoitettavuutesi paranevat.

Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan avulla löydyt ja erotut, kun kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi ja palveluitasi. Google Ads tarjoaa monia eri tapoja tulla löydetyksi ja nähdyksi – ja me autamme sinua valitsemaan juuri sinun yrityksellesi, sinun toimialueellasi ja sinun alallasi toimivan tavan! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme!

Seldo Digital Oy

3327336-3 

Michailowinkatu 11 A, 20100 Turku

044 901 8851

info@seldodigital.fi

Seldo Digital Oy3327336-3